Fijne feestdagen!


Na een paar heel koude dagen (en nachten) hier aan de Bosbeek, zijn de temperaturen minder streng. Maar de zachtheid brengt nattigheid mee. En duisternis. De donkere dagen voor Kerstmis ...

Feestelijk bezoek

De natuur lijkt te slapen. Alles is stil. Maar in het verborgene roert zich al de groei-energie van de lente. We kregen zondag het majestueuze bezoek van de zeldzame zilverreiger, die vast al droomt van het volle nest, hoog in de bomen aan de rand van onze tuin. Hij waadde door het ijskoude beekwater op zoek naar een feestmaal.

En een ijsvogel kwam zijn felblauwe vederkleed laten bewonderen. We hielden onze adem in en staarden onbeweeglijk, vol verwondering, naar dat prachtige schepsel. 

Kerstengelen ...?

Goed gezelschap

Alle wezens die met ons de natuur bewonen zijn onze buren. We hebben onze vakantieverblijven naar enkele van hen genoemd. De Beverburcht en De Beekjuffer bijvoorbeeld. En in het molenaarshuis vindt u Het Reigersnest en De Ijsvogel.

- Zolderstudio Het Reigersnest op de tweede verdieping, onder het pannendak brengt u bijna op ooghoogte met de elegante waadvogels die hun eieren op veilige hoogte uitbroeden.- Gastenverblijf De Ijsvogel met terras op de oever van de Bosbeek is een idyllische plek om het veelkleurige leven aan de waterkant te observeren.De mooist denkbare prentbriefkaarten, zomaar in onze tuin. Wat ben ik een geluksvogel.

Ik wens u hetzelfde. Hele fijne feestdagen voor u en uw geliefden.

Altijd welkom
Lieve Vandersteegen
Uw gastvrouw

P.S. Een rustige plek in de wintertijd? Mogen wij u verwennen in het voorjaar?

Ontdek hier onze vier comfortabele verblijven midden in de natuur. 
Check snel de beschikbaarheid en boek meteen.
Of neem contact op via info@vakantieverblijfvolmolen.be of +32 493 79 23 31‬.

Interieur Gastenverblijf De Ijsvogel
Interieur Gastenverblijf De Ijsvogel

MEEST RECENTE BERICHTEN

Schrijf u in en  blijf op de hoogte van het laatste nieuws 
en wat er zoal te doen is

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?