Herfst: het mooie sterven


Van alle seizoenen nodigt de herfst het meest uit tot mijmeren. Hij legt een zoete nostalgie over de voorbije zomer. Herfst raakt aan zachte, soms pijnlijke verlangens naar wat voorbijgaat. Vooral begin november inspireert tot stilstaan bij het vergankelijke.

Hoe mooi een bloem is ...

Nevel boven de velden, mist maakt alle contouren zacht en schuift aarzelend opzij voor wat zonsluiers in nog overdadig, rood loof. Op een vreemde manier gaan bewondering en verwondering samen met een onbestemde droefheid. Het besef dat alles zal vergaan en zelfs al stervende is. Maar toch, hoe mooi ...

Herfst in het Nationaal Park Hoge Kempen

Geniet met volle teugen van onze natuur die u in haar vergankelijkheid alle kleuren van de regenboog toont. De wandelpaden zijn duidelijk bewegwijzerd en verleiden stappers tot heerlijke korte of lange ontdekkingstochten.

Of ga eens op trot met een Park Ranger, die u in geuren en kleuren vertelt over de wonderen van onze herfstnatuur. Ik breng u graag in contact ...

Even ertussenuit?

Check snel de beschikbaarheid van onze vier vakantieverblijven en boek meteen. Of neem contact op via info@vakantieverblijfvolmolen.be of +32 493 79 23 31‬.

Altijd welkom,
Lieve Vandersteegen
Uw gastvrouw

De herfst in het Nationaal Park Hoge Kempen vertoont een wonderlijk kleur- en lichtspel.
De herfst in het Nationaal Park Hoge Kempen vertoont een wonderlijk kleur- en lichtspel.

Herfst in het Oeterdal, de vallei van de Bosbeek
Herfst in het Oeterdal, de vallei van de Bosbeek

MEEST RECENTE BERICHTEN

Schrijf u in en  blijf op de hoogte van het laatste nieuws 
en wat er zoal te doen is

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?