B&B Volmolen

Kom een natuurbad nemen aan de Volmolen

Bij ons bent u altijd welkom. Herontdek de waarde van rust en stilte. Vind uw weg terug naar de natuur als bron van gezondheid, wijsheid en ontspanning. En verwonder u over de natuurlandschappelijke en cultuurhistorische rijkdommen die ons omringen.

Geniet van het beschermde dorpsgezicht, de omliggende natuurgebieden, wandel-, fiets-, ruiter- en menroutenetwerken, het 'zaaien en oogsten' in de landschaps- en moestuin volgens de principes van ecologisch leven en tuinieren, het bereiden van gezonde, huisgemaakte biologische groente- en fruitproducten.

Wanneer wilt u bij ons verblijven?

Vakantieverblijf met een missie

Maak kennis met een kwaliteitsvol, aantrekkelijk en duurzaam project. Oprechte zorg en gastvrijheid voor jong en oud staan hier centraal. 
Ga actief naar buiten en voel levensvreugde, zorgzaamheid en respect voor alles wat leeft, waardevol en kwetsbaar is. Zoals de natuur en de producten die zij voortbrengt.

Vier moderne 
driesterrenaccomodaties 
voor 2 tot 4 personen

Op een unieke locatie in het Oeterdal, aan een idyllische watermolen tussen twee helder kabbelende beken. Omringd door heel diverse natuurgebieden en gelegen aan diverse netwerken van wandel-, fiets-, mountainbike-, ruiter- en menroutes. Hier op de grens van Kempen en Maasland vindt u rust en stilte in een mix van natuur, cultuur en sport.

Appartement De Beverburcht

Gelijkvloers met keuken, eet- en zitplaats (zetelbed), slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, douche en lavabo, apart toilet en ruim terras met uitzicht op de tuin. Ontdek meer

Studio De Beekjuffer

Op het eerste verdiep met keuken, eet- en zitplaats (zetelbed), twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche lavabo en wc, balkon met prachtig uitzicht op de tuin en de oevers van de Oeter. Ontdek meer

Gastenverblijf De Ijsvogel

Op het eerste verdiep van het oude molenaarshuis, met keuken, eet- en zitplaats (zetelbed), twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche, lavabo en wc, balkon met prachtig uitzicht op de tuin en de oevers van de Oeter.  Ontdek meer

Zolderstudio Het Reigersnest

Onder het nieuwe pannendak van het oude molenaarshuis, met keuken, zithoek, twee boxspring eenpersoonsbedden, keuken en eethoek, aparte badkamer en toilet, ruime douche, lavabo, schitterend uitzicht op het Oeterdal.  Ontdek meer

Wanneer wilt u bij ons verblijven?

Unieke site

De site met de 17de-eeuwse watermolen en beschermd dorpsgezicht kreeg een in het oog springende opwaardering. Naast het molenaarshuis waar u logeert is er onze overbuur Danshuis Volmolen: een (flamenco) dansstudio met biologisch ecowinkeltje, biocafé en wijn & tapasbar in het gerestaureerde molengebouw. 

Bij de manege met paardenstallingen hoort een fiets- en ruitercafé.

Schrijf u in en  blijf op de hoogte van het laatste nieuws 
en wat er zoal te doen is

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?