NIEUW: welkom in Het Reigersnest


Het splinternieuwe vakantieverblijf voor twee personen heet Het Reigersnest. De driesterrenwoning bevindt zich onder het nieuwe pannendak van het oude molenaarshuis.

Vanuit het dakraam krijgt u een schitterend uitzicht op het Oeterdal, onze ecologische landschapstuin, de Bosbeek, de vijver en het waterrad van de Volmolen. Een spectaculair vogelperspectief dat doet denken aan onze gevederde buren, de reigers, die in hoge bomen nestelen.

Comfortabel ontspannen

U bereikt de gerieflijke zolderstudio via de trap naar de tweede verdieping. Daar vindt u 70m2 ruimte met alle comfort voor twee personen.

Na een dagje natuurbeleving is het er heerlijk uitrusten in de zithoek met sfeerverlichting en smart-tv. De twee opgemaakte boxspring eenpersoonsbedden verzekeren u van een zalige nacht onder de sterren, met het geruststellend geruis van het water als achtergrondmuziek.

Natuurgeluiden en het kabbelen van de Bosbeek in de woelput van de oude watermolen, een goed bed ... rust. (Klik voor meer foto's van het Reigersnest.)
Natuurgeluiden en het kabbelen van de Bosbeek in de woelput van de oude watermolen, een goed bed ... rust. (Klik voor meer foto's van het Reigersnest.)

Is kokkerellen uw ding?

Hier voelt u zich thuis. In de keuken met inductiekookplaat met vier pitten, frigo (90 l) en diepvriesvak, combi-oven met magnetron, espresso-apparaat, waterkoker, toaster, huisraad, servies en glaswerk, keukenlinnen en afwasmiddel.

Het is gezellig tafelen in de knusse eethoek, die u zo omtovert in een inspirerende werkplek. De wifi is gratis

Aparte badkamer en toilet zorgen voor de nodige privacy. Ruime douche, lavabo, haardroger, badhanddoeken, zeep, droogrek en veel opbergruimte: alles om u goed te voelen. (Zelfs als u wilt strijken of schoonmaken :-))

Het extra kamertje is handig om uw koffers uit te pakken of om een babybedje bij te zetten.

Als u wilt serveer ik u een gezond ontbijt in uw zolderstudio. Het kost 12 euro per persoon. 

Vanzelfsprekend zijn parking en fietsenberging gratis. U kunt altijd een elektrische fiets huren. Liever geen huisdieren in Het Reigersnest.

Basisprijzen voor twee personen:

2 nachten: 240 euro
3 nachten: 310 euro
4 nachten: 380 euro
5 nachten: 450 euro
6 nachten: 520 euro
7 nachten: 590 euro

(Prijzen zijn inclusief water, gas, elektriciteit, toeristentaks en 6% btw)

Nu al boeken?

In afwachting dat Het Reigersnest op de boekingsplatformen staat, kunt u rechtstreeks via mij boeken: info@vakantieverblijfvolmolen.be of ‭+32 493 79 23 31‬.

Altijd welkom.
Lieve Vandersteegen
Uw gastvrouw

Klik hier voor het fotoalbum

MEEST RECENTE BERICHTEN

Schrijf u in en  blijf op de hoogte van het laatste nieuws 
en wat er zoal te doen is

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?