Kunst aan de Volmolen: Maryse Kuypers

Dankzij de aprilse grillen, die met wind, hagel, sneeuw en zon een streling voor het oog zijn, komen de winterherinneringen nog even boven. Toen fotografeerde Maryse Kuypers van Studio Leyssen Photograph in onze tuin. De professionele fotostudio, opgericht in 1934!) boogt op vier generaties vrouwelijke portretfotografen met een uitgesproken visie op het vak. Het bedrijf mag zich trouwens hofleverancier noemen: Fernande fotografeerde de koninklijke familie en de officiĆ«le portretten van Boudewijn en Fabiola van BelgiĆ« in 1986 terwijl haar tweelingdochters Inge en Maryse assisteerden.

Maryse Kuypers (Qualified European Professional Photographer), vormt samen met haar zus de derde generatie. Op haar palmares staan diverse nationale en internationale prijzen. 

In haar stijl blijft ze trouw aan de liefde voor de portretfotografie die ze erfde van haar moeder en grootmoeder. Ze fotografeert elk onderwerp met veel aandacht en inlevingsvermogen. Als een persoonlijk portret. Op de vraag wat haar drijft in haar passie antwoordt ze: "Ik wil dat elke foto een krachtig, sprekend tijdsdocument wordt."

Deze beelden spreken alvast over 9 februari 2021.

MEEST RECENTE BERICHTEN

Schrijf u in en  blijf op de hoogte van het laatste nieuws 
en wat er zoal te doen is

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?